110508

Heej! Igår så var både malin och jag trötta, så vi somna ganska tidigt sen imorse så sov vi ganska länge också sköönt! Idag har vi legat och solat typ hela dagen, så nu är jag röd som en kräfta på magen och på mina lår! Svider som fan! Nu ska vi panta lite flaskor och sen ska vi köpa glass! Hare bäst!


110507

God natt orkar inte mer i dag!

110507

Nu ligger jag och kollar på ronja rövardotter! haha! Så länge kan ni få se lte bilder som jag och malin tog.



Älskar dig din tok!♥

110507

God morgon! Igår sov Malin här och vi hade de super duper mysgt! Nu har hon gått till jobbet och jag ska lägga mig i sofan och kolla på tv och sova lite tror jag! Sen kommer Malin tillbaka och ikväll ska vi se film och ha trevligt! Hoppas ni får en toppen dag! Puss.


110105

Heej! Idag så har jag och Malin pluggat! Fan vad duktiga vi är! Sen har vi tränat också. Nu har jag precis ätit och ska städa lite i mitt rum. I morn är det skolan igen och jag orkar verkligen inte! Men de e inte så långt kvar nu typ 5 vecker eller nått! Men ska städa nu puss så länge!


110501

Gooodmorgon! Nu har jag och Malin precis vaknat, vi somnade till slut igår efter ett par fylle samtal från massa fulla vänner! haha skoj! Idag blire sitta ute i solen och plugga hela dagen! mys. Hare bäst! Puss


RSS 2.0