110430

Med denna vackra bild säger vi god natt!

110430

Glad valborg eller trevlig valborg eller vad säger men egntligen, aja skit samma hoppas ni har eller har haft en bra valborg! Jag och Malin har haft mysigt iallafall! Först gick vi och åt på kina resturangen i vh sen gick vi till brasan men de va inget roligt där så vi gick hem, hoppa vi våra one pieces och satte och vi en varsin dator, haha.
Innan vi gick och åt så lekte vi lite med webb kameran också! haha här kommer lite tjusiga bilder därifrån!





110426

Heej! sitter och kollar på tv, nu dh och senare big brother. Idag i skolan fick vi tillbaka våra matte prov på första delen fick jag ett jävla poäng ifrån MVG och på andra fick jag MVG! Sen efter så gick jag till centrum och shoppad med Elin, fick med mig 2 bikini överdelar och 1 tröja hem. Sen efter det gick jag och mamma och tränade, det var skönt. Jag har fått värsta huvudvärken så nu ska jag borsta tändera och krypa ner i sängen! men vi hörs imorgon.Puss hej!


110425

Soooooorry! för jag typ är sämst på att skriva!! men min morbror, hans tjej och små halvkusiner är här nu så har haft typ fullt upp! Imorgon är det skola och skriver efter skolan puss hare bäst!


16!!!

Grattis till mig själv! haha skoja! Men nu är jag äntligen 16!  Väcktes halv 8 av mamma,pappa och Agnes och kom in och sjöng med massa fina presenter, vad jag har fått får ni se senare ;) Malin sov här i natt och har precis gått, nu ska jag städa lite sen kommer lite släktingar hit och äter och fikar! mysigt! Puss ha en bra dag de ska jag iallfall ha!


Hahhaah jag bjuder på en gammal bild så länge!!!


110416

Godmorgon! hade super trevligt igår, då tjejerna var här. Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, men skriver mer senare! Puss!

110414

Heeej! Nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat med mamma, för imorgon blir det tjejmiddag! Mysigt!
Och idag var det sista skoldagen innan påsklovet, så jag har fått påsklov nu! Nej nu ropar mamma! Bloggar mer senare puss så länge!


110413

Morsning korsning! Nu ska jag snart gå och träna lite core och step blir idag! Juste idag hade vi engelska nationella och vilket betyder att jag inte har så många kvar efter det här bara 2! Skööönt!
Men nu ska jag byta om sedan så sticker jag till gymmet! Puss!

110408

Go kväll alla! Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite människor på facebook. Jag har precis ätit också så nu e jag skit mätt! Idag så hade vi 2 nationella! Det gick väl sådär..
Efter det så var jag med Linn och vi åkte till Nacka. Jag håller också på och rensa garderoben men de går sådär faktist. Men nu ska jag fortsätta med de! Puss!



110406

Heej! Nu ska jag och mamma gå och handla pizza, skriver mer senare vad jag har gjort idag och igår!
Puss så länge!


110404

Hej jag orkar fan inte skriva nu, idag hade vi 2 np och sen har jag varit med Linn! Puss och gull!


Älskar dig!

110403

Heej! Jag orkar inte riktigt skriva så mycket men det får bli en kortfattning om vad jag har gjort under dagen. Först var jag och tränade med Malin i en timme, sen så åkte jag på bio med Nathalie och Linn och vi såg
hur många lingon finns det i världen. Efter det åkte jag och Linn till coop. Sen åkte jag hem och åt och nu kollar jag på big brother. I morgon börjar vi halv 10! Jätte skönt! men nu skrev jag ganska mycket ändå... Puss!



110402

Heej! Tidigare åkte jag och träffa Linn och vi pratade lite sen träffa jag Malin en stund också, vi åkte aldrig till farmor o farfar för Agnes blev sjuk. Jag vet inte vad jag ska skriva, det e lördag och jag har inget att göra! kuuul!
Men hej då!

110402

Godag kära ni! Malin och jag vaknade för en stund sen, fast nu har hon gått. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och kollar lite på datan, snart ska vi hem till farmor och farfar men ni får ha det bra så länge! Puss !


Haha Nathalie!


110401

Heeej! I går va jag som sagt på teater med klassen vi såg typ momo eller tillbaka i tiden eller något sånt, men innan det så var jag på delvita och åt med massa trevliga vänner. Teatern var så där tyckte jag men jag gillar inte teatrer direkt.

Idag så slutade vi vid 11 ungefär, då åkte jag hem och städade mitt rum. Sen kom Malin och då gick vi och åt på kina restunrangen i västerhaninge, mums. Sen gick vi och handlade lite gott gott. Och sen träffade vi Nathalie och Linn en stund.

Nu ligger jag och Malin och kollar på Linas kvällsbok! Nu ska jag kolla på filmen och umgås med Malin. Puss så länge!


RSS 2.0