Shopping







Haha lägger ut dom dåliga bilderna ändå;)

..

Hej alla glada! Igår var jag i farsta med Linn, där köpte jag 2 tröjor,1 naglack och 1 par trosor. Sen åkte vi hem till henne och hämtade lite saker sen åkte vi hem till mig och åt, kollade på tv och sen sov hon här. I dag så följde jag först med henne till gymmet där hon hade något möte sen åkte vi till nacka forum eller forum nacka eller vad det nu heter där köpte jag en bh. Imorgon så ska jag åka till handen med Jossi, hennes mamma, hennes syster, min mamma och min syster vi ska typ äta lunch och kolla lite på rean! lägger ut bilder på saker jag har köpt sen kanske för jag fick inga bra bilder på dom nu. Men lägger ut lite andra bilder så länge. Hare bra puss hej!


 Snygga naglar jag målade på Linn va? ;)


Och en bild på Linn!


.

Imorgon ska jag träffa Linn och vi ska shoppa gärnet!!

 

 
 

Emilia

Hej! Sitter och kollar igenom massa bilder på min data, herregud så roligt! Jag gillade att ta kort på mig själv vill jag lova! Sen hittar jag massa andra roliga också, kanske lägger upp några senare, så länge lägger jag upp en bild som är typ 100 miljoner år gammal på mig och Malin, haha puss så länge!


God jul!

God jul på er! Igår så hann jag inte blogga, men som sagt så va jag hos farmor o farfar. Vi fikade, kollade på kalle anka, åt massa mat, öppnade julklappar, fikade igen, speladed spel. Efter det åkte vi hem igen och då åt vi julskinemacka och så kollade vi på tomten är far till alla barn. Jag blev jätte nöjd med mina julklappar, bilder kommer kanske senare.
Idag så har jag städat rummet sen kom Jennifer och hennes familj hit och åt och vi kollade på tv och pratade. Nu tänkte jag kolla på en film. Puss så länge!


Jul imorgon

hej, jag har inte haft lust att blogga dom senaste dagarna, men i tisdas kväll så mötte jag Natta och hon sova här sen på onsdag morgon så fixade vi naglarna och det tog typ 3,5 timme, sen efter det så köpte vi med oss mat hem och åt lite snabbt sen åkte vi och mötte Linn och då köpte jag dom sista julklapparna. Efter det så var det bara hem och sen åkte vi på hockey det va aik-djurgården, men vi åkte efter en och en halv period, för att vissa i klackerna började bråka och hålla på att kasta rökbomer och raketer, till och med spelarna fick gå av isen, så då åkte vi hem istället. Att dom ens orkar! Men matchen började typ igen och djurgården vann, tyvär!
Idag har jag inte gjort så mycket tagit det lungt och fixat lite grejer. Och imorgon är det julafton , känns inte riktigt som det. Men då ska vi åka till farmor och farfar där även min faster är. Vi brukar egentligen fira jul hos mormor och morfar i småland men i år så ska vi fira hemma, men vi ska fira med dom också typ efter nyår, så jag får fira 2 jul aftonar;) Nu ska jag kolla på tv och mysa med familjen! Puss så länge!


Bilder.

Hej, idag såg vi en film i skolan sen gick vi till donken och åt med klassen, fast jag och några mer tog med oss mat till skolan o åt där, jag vet inte vad jag ska skriva mer men jag ska senar möta Nathalie. Tänkte lägga ut lite blandade bilder så länge. Puss!



















:)

Hej. Sorry att jag inte har skrivit något i helgen. Min helg såg ungefär ut så här. Lördag: var jag med mamma, Agnes, farmor, farfar o faster på julmarknad sen åt vi lunch sen åkte jag hem kolla lite på tv sen åkta jag hem till Nathalie o sov där. Söndag: så kom mamma, pappa o agnes och hämtade mig o Nathalie och vi åkte till hundmässan, det fanns jätte många söta hundar!! Ville sno med mig en hem! Efter det åt vi sen åkte vi hem, sen på kvällen mötte jag Linn o Nathalie och vi gick på cheerleading uppvisning. Där Elin och Angelica var med! Dom var super duktiga! :)

Idag så skulle vi ha åkt på julmarknad med klassen, men det blev inte så utan vi stannade i skolan o typ gjorde lite saker. Efter det så gick jag och Linn till centrum där jag köpte en julklapp till Malin. Efter det så åkte vi till Elin där Elin, Elin, Angelica o Nathalie va o vi kollade på en film o åt grönskare med dipp. Mysiit!! Snart ska jag kolla på ung o bortskämd, och i morgon så är det sista dagen i skolan. Hur skönt som helst! Nu ska jag duscha sen kolla på ung o bortskämd.Puss så länge!:)




  2 bilder ifrån förra årets uppvisning! Då var jag med de visste ni inte va;)

Film.

Hej, idag så blev det skolan igen gjorde inte så mycket men jag sjöng för våran muskilärare, vi skulle välja en låt som betyde nått för oss sen skulle vi sjunga hela den för honom, lite sjukt faktist. Efter skolan så var jag med Elin i centrum och fikade lite och hon köpte lite julklappar, efter det åkte jag hem och gjorde inte så mycket. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och se en film och dricka julmust. Och det är bara 1 vecka kvar till jul, gud det går så fort! Aja puss hej!



Onsdag.

Hej, Idag har jag varit hemma från skolan, är förkyld och hade lite feber i morse, har ingen feber nu så får se om jag går till skolan i morgon, det beror på hur förkyldningen är. Så idag har jag inte gjort så mycket, men det är också skönt. Nu dricker jag te och ska måla naglarna. Pusseli puss! <3

Pepparkakor.

Hej, igår efter skolan så följde Natta med mig hem och vi bakade pepparkakor. När vi var klara så kom Malin också och sen åkte vi på hockey sen sova Malin här. Idag ahr jag typ bara pluggat no, men jag fattar fortfarnade inte riktigt. Skriver mer senare puss.


Sång

Hej, idag har jag vart i skolan sen läxa sen va jag o tränade med Malin och Issa. Imorgon i skolan så ska vi typ sjunga för våran lärare sen ska jag och Linn spela in våran rap som vi har gjort. Efter skolan så ska jag och Nathalie baka pepparkakor till julmarknaden i vår skola på måndag. Nu tänkte jag krypa ner ii sängen och kolla på tv. Och det är freedag imorgon hur skönt som helst, fast den här helgen kommer gå åt till att plugga, inte lika skönt då men snart är det iallafall jullov. Puss så länge!

sjättedecembertvåtusentio.

Hej, idag vart det en väldigt kort dag i skolan började 9 och slutade kvart över 11. Då åkte jag, Linn o nathalie och åt sallad sen åkte jag hem pluggade lite nu tänkte jag kolla lite på tv och sen städa lite på rummet. Ska typ äta snart också. Puss så länge! 


 En gammal bild ifrån sommaren 2009.


Puss

Hej, hann inte skriva igår men iallfall så var jag i tyresö först typ julpysslade vi sen åkte jag och agnes till farmor o farfar och bakade pepparkakor, kolar och ischoklad, sen åkte vi och hyrde bröderna karlsson den var ganska faktist.Sen så sov vi kvar hos dom. Idag har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag måla naglarna och kolla på teen mom. Puss!


Fredag!

Hej, sitter och dricker julmust och håller på att frysa ihjäl!! sen kollar jag på idol också sen pratar jag med Linn också. Idag efter skolan så var jag och Natta i stan och på rusta och handla julklappar och sen blev det lite saker till mej också! Nej nu orkar jag inte skriva mer så puss så länge!


Nästan fredag!

Hej, hej hemskt mkt hej! igår så var jag först i skolan sen gick åkte jag till farst med Linn en snabbis, sen vare bara hem och bytta om för sen gick jag o Malin till gymmet och tränade. Idag så var jag i skolan jätte länge kndes det som! Sen när jag kom hem så hade mamma köpt ett par uggs till mig dom är lite stora så det ser ut som om det är storfot som är ute och går, men men jag slipper frysa om fötterna iallafall! Imorgon är det fredag och då ska jag och Nathalie åka in till stan efter skolan sen ska jag troligtvist gå på öppet hus på ett gymnasium i nacka.


Jag och erik o mackan ;)


RSS 2.0