Hemma

hej nu e jag hemma igen i från turkiet vi hade de  verkligen skit roligt men sak sova nu men bilder och sen tänkte jag berätta lite senare puss så länge!

Pluggis jag är !

Hej, idag har varit en helt vanlig dag skola mellan halv 9 till ungefär 10 i 4 fast slutade lite tidigar. Sen när jag kom hem så satt jag ute i solen och pratade med Linn sen nu sitter jag och gör tekniken som jag ska lämna in imorron,hörs senare puss!


   kolla mitt hår vill ha tillbaka mitt blonda men ändå inte :/


SOL!

ska ut och sätta mig i solen ett tag nu sen kommer farmor och farfar hit om en stund, hörs senare puss!


tv och med syster! :)

hej nu sitter jag och kollar på tven med min lilla syster, har inte haft tid att blogga i helgen i lördas så va jag med malin när hon kom hem ifrån småland vi va ute å lite så sen gick vi hem till dogulas där vi va ett tag sen gick vi hem igen å kollade på film. Och i dag så va jag och malin i stan och fikade å åt, ska kolla vidare på tven vi hörs senare puss så länge :) 
    

Hello!

hejsan svejsan idag så va jag i farsta med jossi där vi sprang runt i affärerna och kollade runt lite, vi hade inte träffats på ett tag så de va trevligt imorn tror jag inte att de händer något speciellt så då kanske jag skriver lite mer. Här kommer en bild på de som handlades idag puss så länge! 

                                    

RSS 2.0