Söndags mys

Hej igen! I veckan så har jag haft prao, jag proade på ett cafe inne i västermalms gallerian på kungsholmen tillsammans med Nattis. Det var kul, igår så var jag med Malin i Farsta centrum då fick jag med mej hem en skjorta, ett halsband och ett par leggings. Sen på kvällen så va jag hemma hos malin och åt sen gick vi hem till Dogge, där kollade vi på yes man med Dogge, Philip och Nick. Sen gick jag och Malin hem till mej och sov. Sen idag så var jag och Malin och åkte skridskor med Dogge, Philip och Nick. Sen nu sitter jag här med Linn och vi ska äta och snart åka hem till Linn och sova där. Puss så länge!


go dagens:)

Hejsan. Slutade vid kvart i 4 ungefär idag. Nu har jag precis hoppat i mys kläder och ska snart äta efter det så tänkte jag läsa ego women. Sen i kväll e det ju massa bra på tven också! A juste i dag i skolan såg vi en video som vi spelade in på våran skol avslutning i 6:an asså det var hur roligt som helst och fan vad alla har förendrats!!
                                    

:D

Hej igen, har verkligen inte haft någon lust alls att blogga, men nu bloggar jag igen:D
Idag var jag med Nathalie inne i stan en stund vi kollade runt och fikade lite. Och nästa vecka på måndag så börjar våran proa vecka det ska bli jätte roligt: Jag och Nathalie ska prao på ett cafe inne i stan det gjorde vi förra året också, det va jätte roligt. Nej nu ska jag följa med mamma och handla lite! puss så länge!

Bild från förra året!

Tröööött

Hej, kom precis hem ifrån gymmet med mamma, ska ducha sen sätta på en film hörs senare puss!

Idrottsdag:)

Hemma ifrån en jätte kall idrottsdag! Och Elin,Elin,Nathalie och Agge var jätte duktiga som sprang staffeten!
Efter det så åkte jag och Malin hem till mig och snackade lite. Nu ska jag äta och sen plugga. Och i morgon är det FREDAG, hur skönt är inte det. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, det får vi se, nej nu ska jag äta puss!



Onsdag

Hejsan jag hinner inte blogga nu, men skriver kanske mer i kväll, Puss!


Ikea

Kom hem från Ikea för kanske en halv timme sen, nu kollar jag på tv och väntar på desperate housewives ska börja sen efter det så e det ju cougar town, massa bra pogram som väntar.På ikea så köpte jag lite små saker, typ ramar och ljus och sånt, nej nu ska jag gå och hämta lite nötter och choklad, puss så länge!


...

Gissa vad jag gör?? Joo läxa såklart, det känns som om jag inte gör annat.. Sen har mitt internet slutat funka också, så får låna Agnes dator så länge. Blev inget ikea idag heller, med det blir imorgon istället:) Nej nu ska jag inte skriva mer, utan fortsätta med läxan. Puss!



Var tvungen..


Haha var tvungen att lägga ut denna tjusiga bild på mig och Linn som
jag hittade på Nathalies blogg!

Fika

Kom precis hem, eller för ett tag sen. Idag slutade vi vid kvart över 11, fast jag,Linn,Nathalie och Elin stannade lite längre för att få reda på vad vi fick på matte provet, det gick bra faktist. Sen gick vi till centrum och fikade med mina underbara vänner:) Sen kolla vi i centrum sen tog jag bussen hem. Ska kanske åka till ikea senare det beror på när pappa kommer hem annars ska jag dit imorgon, behöver köpa lite ramar och små grejer till mitt rum. Puss!

Älskar er!


Läxor!

God dagnes! Idag har jag städat rummet och börjat på läxorna eftersom jag inte hann i går, så nu är mitt rum städat, men det kommer vara lika stökigt som det vi innan, imorgon igen. Men får försöka att hålla det städat ett tag nu;)
Nu ska jag iallafall fortsätta med so:n och no:n tråkigt men va fan det måste göras det också. Puss!

bild ifrån nyår, jag och bästaste Linn!

Lördag

Nu har jag precis ätit middag som jag lagade, pasta carbonara blev det mums:) Idag så va jag först typ hemma och plugga lite no, eller jag läste igenom no papprerna, sen träffade jag malin och joel och vi gjorde inte heller så mkt vi va ute och pratade lite sen gick malin och jag och handlade gottgott till kvällen, och nu sitter jag här och ska äta det jag köpte kolla på Bert med Agnes, haha bert e sjukt kul faktist! Puss!



 Jag och min älskade syster, älskar dig!


Gamla bilder!




'


God morgon:)

vaknade nyss, elr för ett tag sen, nu ska jag städa rummet och göra lite läxa sen så ska jag kanske träffa Malin.
Min blogg krånglar nu så jag kan inte lägga upp bilder, skit skumt men sen när det går igen så  kommer det massa fina bilder:) Puss så länge!


.

hej, idag slutade vi tidigt då gick jag och träna med mamma sen har jag typ inte gjort så mkt mer. Nu har jag sett på idol och jag tycker seriöst inte att dom som gick vidare är duktiga, asså visst dom dom flesta har en bra röst, men va fan dom sjunger ju samma jävla låter hela tiden, e de kul att kolla/lyssna på elr, nej precis.
Jag tyckte att sebastian skulle gått vidare men, nej det gjorde han inte. Många som inte gick vidare är mkt bättre än dom som gick vidare, det tycker i allafall jag. Nu ska jag kolla på en film, puss!
                   

RSS 2.0