HEEEEEEEEEEEJ

Inatt så sov Linn här som sagt och vi tog massa bilder, idag så åkte jag och Linn till handen och fikade med Nathalie och Elin det var super trevligt! Och Natahlie den fuskisen som har vart i egypten! Sen åkte jag hem och skulle göra läxorna men, det blev inte så många läxor gjorda för jag orkade verkligen inte! Så det blev lite tv-tittande istället SMARTA JAG! aja får göra dom imorgon och ska träna imorgon också. Så ser min dag ut imorgon läxor, läxor, läxor och sen träna.... Puss så länge!





Fredag

Nu sitter jag hemma i Linns kök och vi ska äta vitlöksbröd, mums så får man en super trevlig andedräckt också;) Senare ska vi hem till mig och sen sover vi hemma hos mig. I helgen har jag massa läxer att göra! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ska vara lite social med Linn plockepinn. Hare bra puss så länge!

 Hahha en vacker bild på mig och linn för 1 år sen typ:)

Hola!:)

Heej, idag i skolan slutade vi efter lunch eftersom att vår no lärare va typ ledig! Då åkte jag med Linn till coop och köpte natur godis sen åkte jag hem och pluggade lite spanksa. Nu ska byta om snart och sen gå till gymmet och träna både body pump och yoga. Bloggar senare puss hej!


,.

Hej, har inte haft lust att blogga på några dar, men nu så tänkte jag skriva lite. Doom här dagarna så har jag varit med Malin, sen så var jag i Nacka forum eller forum nacka eller vad det nu heter, med Linn och Nathalie. Hittade en tröja. Sen i dag så åt jag lunch med Nathalie, Linn och Elin. Nu kollar jag på John Tucker must die.
Orkar inte skriva nått mer nu, Puss så länge!


2010

Jag tänkte lägga upp lite bilder som typ samanfattar 2010 orkar direkt inte skriva/lägga upp bilder om allt men här kommer liten sammanfattning. (bilderna kommer inte i ordning)


                 I juni så kom den lill-plutten hem till oss. 
 Vi var i Turkiet i Maj!


                                        Jag fyllde 15! ( April)


                 Åkte till Åland! Saknar! ( Augusti)

  
    Vi campade med skolan ( Augusti/september kommer inte ihåg)


       Umgåtts mycket med dessa härliga brudar!!! Puss på er!

Orkar inte lägga upp mer men det var lite bilder från 2010! som va ett kanon år hoppas att 2011 blir lika bra!!


....

Hej, nu har Natta åkt, vi vaknade vid halv 12 någon gång sen låg vi kvar i sängen och kollade på tv, sen gick vi ner och åt frukost, sen kolla vi lite på tv igen sen gick vi och köpte sallad. Nu sitter jag och Lill-åke och kollar på tv och pratar med Malin i telefonen senare ska jag och Malin gå och träna, Nu vill mamma att jag följer med henne och handlar så får väl göra det. Puss så länge hörs sen!


                           En liten bebis åke.


                               Och en större Lill-åke.

Nathalies hårbilder.

Nathalie har lekt lite med sitt löshår lite, här är resultatet.


           Lite hår under armarna och mellan benen!


                                   En hår-kjol


                     Och sist men inte minst en fläta.

Hoockey

Hej, nu sitter jag och kollar på semifinalen i hockey tillsammans med Nathalie. Vi har ätit massa oxå. Idag så va jag först hos tandläkaren och lagade ett hål i tanden och jag borrade UTAN BEDÖVNING! aldrig mer utan bedövning säger jag bara! sen vid 2 så mötte jag, Nathalie i handen och sen åkte vi hem till mig sen åkte vi hem till henne och sen köpte vi med oss massa god saker. Och vi köpte med oss en kebabsallad också. Sen dess har vi typ bara kollat på tv, ätit och suttit vid datan. Nu sitter Nathalie och "tar hand om" sitt löshår, hon borstar det med någon specialborste, hon har till och med döpt ett till Liselott-Anna, Ofelia-Emilia, Stina-Fia osv, hahah!
Nu ska vi heja på sverige! Puss hej!




Tröööött.

Hej, idag har jag varit i stan med Linn vi åt och kollade lite, sen tog vi bussen till hennes mormor och fikade och Linn hjälpte henne med att ladda över några bilder. Sen hälsade vi på min farfar också, min farmor och farfar bor där brevid fast farmor va inte hemma så vi stannade och pratade med farfar lite grann. Sen åkte vi hem och nu har jag bäddat min nya säng! Så nu ligger jag i sängen och kollar på tv, och nu börjar det lukta mat också, är suuper hungrig. Efter maten så ska jag kanske hem till Mailn, men bloggar senare. Puss hej!


Gott nytt år!

Gott nytt år! Det här året kommer bli grymt hoppas jag! Igår så var jag först inne stan med Natta en stund den åkte jag hem, fixade lite saker sen kom Jossi hit och vi fixade oss sen mötte vi Elin, Linn och Nathalie vid tåget sen åt vi på ett hamburger grej, det va de enda som var öppet, sen tog vi bussen till Elin,Linn o Nattas kompisar sen va vi där till 12 vilket var suuuper trevligt! Sen gick vi till vendelsömalm skolan och kollade på raketer och sånt, sen så åkte jag och Jossi hem till mig och sov här. Så gårdagen var toppen!  Idag har jag tagit det lungt och åt nyss en skit god hemmagjord pizza som mamma hade gjort. Jag vet itne riktig vad jag ska skriva mer men tack för igår! Puss så länge!

                                Jag och Jossi, när vi va små!

RSS 2.0