110331

God morgon! Håller på och fixar mig nu, snart ska jag börja röra mig mot skolan. Sen efter skolan så ska jag med Linn hem sen blir det middag på delvita med massa trevliga människor! Sen som jag sa igår ska vi på teater med klassen, som man typ måste göra i svenskan. Men nu måste jag fixa håret och packa väskan men vi hörs säkert i kväll! Puss så länge!

God natt!

Nu kollar jag på big brother och sen ska jag sova! Jag är jätte trött.. I morgon har jag sovmorgon till 10 sköönt! Men vi slutar även 20 över 4 imorgon:/ Sen ska vi även på teater med skolan på kvällen någon gång. Puss så länge!


110330

God kväll! Nu har min lilla Linn åkt, och jag har ätit och nu fick jag för mig att rensa hela mitt rum! Kuuul ide!
Hahah men nej önska mig lycka till! Puss så länge!


 hahah!

110330

Heeej! Nu sitter jag med Limpan! och vi lyssnar på musik. Det blev inget bak för oss, istället gick vi ut och pratade lite skit;) Jag orkade inte träna heller, haha! Puss så länge!




110330

Hejsan alla människor! Nu sitter jag med Linn filur i min soffa och vi ska snart baka, senare ska jag träna. Idag har vi ett oförberätt spanska prov, fast jag visst typ att det skulle komma men de gick ändå skit dåligt, sen hade vi också matte prov idag. Men nej nu ska vi gå och handla! Puss så länge

110329

Tjenixen! Idag hade jag första delen på matte provet, de gick väl sådär kan man säga, imorgon är det andra delen, de kan ju bli spännande. Idag efter skolan så åkte jag hem och jag städade faktist lite på rummet så nu ser man golvet igen;) Sen var öven jag och Malin och tränade, idag blev det body pump och det var faktist skönt att träna har inte tränat på några dar nu. Nej nu måste jag plugga vidare, och snart börjar massa bra pogram på tv också. Men vi hörs senare. Puss så länge! <3


110328

Hej alla söta! Idag slutat vi vid typ halv 3 skolan va lite halv seg i dag men det gick ändå ganska bra. Efter skolan åkte jag hem pluggade,satt vid datan och pratade med Elin. Efter det så va jag med Malin en stund och vi typ åt och pratade. Men jag hinner inte skriva något mer nu för jag måste måste måste plugga matte! Puss så länge!


Söndag!

Hej nu lígger Malin och jag i min säng och lyssnar på musik och lite så. Men hon ska typ gå snart sen ska jag duchsa och sen kolla på big brother! men vi hörs imorgon puss så länge!

110327

Go kväll alla glada! Jag kom typ precis hem eller för typ en halv timme sen då. Jag och Malin skulle kanske träffat nåra men det blev inte det istället åkte vi till haninge och köpte en present till hennes kusins son som fyller 3, sen åkte vi hem till dom och fikade lite. Nu pluggar jag matte eftersom vi har typ 2 prov den där veckan i matte! Snart ska jag äta sen efter det så ska jag nog träffa Malin igen, då får vi se vad vi hittar på då för något roligt!
Nej men nu måste jag plugga vidare men vi hörs senare i kväll! Puss så länge!


Sool

God morgon! Det är jätte mycket soool ute! Idag ska jag hitta på något med Malin vi vet inte riktigt vad vi ska göra än bara. Men jag hinner itne skriva så mycket nu för jag måste städa lite på rummet och fixa mig innan Malin och jag ska ses! Puss så länge!


Bio!

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem, först var jag ju på ikea där köpte jag lite ramar. Sen när jag kom hem så fick jag springa till tåget, för och Nathalie bestämde oss för att gå på bio! Vi såg Never say never! Det var typ en bakom oss som började gråta sen var det en som satt och sjöng med hela tiden, och sen satt dom och skrek och viftade på händerna typ! hah! Men annars var den faktist jätte bra! Jag rekomenderar er att se den! 
Nu ska jag kolla lite bilder och se vilka jag ska sätta in i ramarna jag köpte, sen ska jag kanske hitta på något med Linn. Om jag inte gör något med henne så blir det väl att kolla på tven i kväll! Men nu ska jag inte skriva något mer! Puss så länge!


God morgon!

God morgon! Vaknade för en liten stund sen och håller nu på att fixa lite saker. Snart ska jag åk till ikea med min kära familj. Efter det vet jag inte vad som händer riktigt. Men ser ni hur fint väder det är ute! Ni får ha en bra dag hörs i kväll! Puss så länge!


           Haha bjuder på denna snygga bild så länge!


Stan

Heeej! Idag har jag varit i stan med Linn. Vi kollade runt lite och fikade, då fick jag med mig ett armband och solglasögon! Nu står Linn och dansar och snart ska vi äta och gå och handla lite grönsaker! Jag vet att jag är suuper dålig på och blogga men jag ska försöka bli bättre! Aja vi hörs snart puss så länge!


Kolla!

Kolla vad som kom i brevlådan idag...:D


shopping

God morgon alla glada! Nu har vi äntligen sportlov fast har typ miljoner läxor att göra ändå! I allafall i lördags åkte vi till småland och hälsa på min mormor och morfar och lite andra släktingar. Det var super mysigt. Och vi kom hem i tisdags. Igår så var jag i stan med Nathalie det var mycket roligt o trevlig. Jag fick med mig 3 tröjor, typ en spray hårfärg som vi ska ha på spex fotot och sen lite typ stenar till telefonen. Idag sak jag först till ikea sen ska jag på bio  med familjen, trevligt trevligt. Bilder på det ja köpte i går kommer senare. Puss så länge.


RSS 2.0